If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
хора можели проблема да ми е защото несъм сложил резонантно гърне ?? налух една траба и от там да е проблема - ламбдасондата да не отчита правилно и да обогатява сместа и да пуши кат комин. споделиха ми че и от това може да пуши вие кво мислите по въпроса
Не разбирам много, даже никак, но ми се струва напулно възможно, защото и мойта припушваше но бях с спукан резонатор и пърдеше като се едно няма гърнета, но след смяната на резонатора естесвено че спря пърденето но и пушилката. Пак казвам че не съм много по колите, но това е моето мнение. Дано малко да съм ти помогнал... Ако не с друго поне с инфо :
хора можели проблема да ми е защото несъм сложил резонантно гърне ?? налух една траба и от там да е проблема - ламбдасондата да не отчита правилно и да обогатява сместа и да пуши кат комин. споделиха ми че и от това може да пуши вие кво мислите по въпроса
Тогава би трябвало да изпушва черно
166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer
незнам но си пуши и хич не и пречи това - нито мощност губи нито обороти върви си като пушка . пуши си бял пушек , маслото си е там антифриза също , но ми мирише на бензин - може и даси внушавам !!! натъпках я с добавка точно против заминали семеринги и гарнитури (и безтова маслото е за смяна и викам нищо негубя да пробвам) и никав ефект пуши си кат ЗИЛ . и едно допалнително въпросче ако ламбдасондата е заминала лампата за дюзите ще светили - моита светва от време на време !!! маи ще вървя да слагам резонантно гърне и от това ако неса опраи ще купувам колело
Alfa 146 1.7 16v Boxer - for Sound
Alfa 146 2.0 16v ti - for Speed
добре де колега...прегледа ли нещата за които ти пишат другите,че говориш вече за резонантни гърнета и тн грам не помагаш за разрешаването на проблема си... проверил ли си го тоя отдушник не си ли??
Comment